Turizm sektöründe 30. yılına giren PLAZATUR, uzun yıllardır işbirliğinde olduğu, Bursa ve İstanbul’dan davetli misafirleri ile pandemi sonrasında ilk yüz yüze gerçekleştirdiği Yaz Partisinde keyifli anlar yaşandı.

Genel Müdür Serdal Can açılış konuşmasında, PLAZATUR tecrübelerle dolu 30. yılı geride bırakırken, bu zorlu yolda büyük katkısı olan firma, kurum ve kuruluşlara sürdükleri uzun soluklu iş birliği için teşekkür etti.

İzmir ve Galataport Istanbul çıkışlı Cruise şirketlerini Bursa İş Dünyası ile buluşturmayı hedefleyen PLAZATUR’un etkinliğinde ;

Costa Cruise Genel Müdürü ; Sn Ercan ABİTAĞAOĞLU

Celesytyal Cruises Genel Müdürü ; Sn. ÖZGÜ ALNITEMİZ

Prınces Cruises Genel Müdürü ; Sn Tolgar BIYIKLI ve

Royal Carabbian Internatıonal Cruises Genel Müdürü ; Sn.Alper TAŞKIRAN ’ın konuşmaları ve video sunumları yer aldı. Etkinliğe katılan misafirler Cruise şirketleri için hazırlanan özel tanıtım masalarını gezerek gemi seyahatleri hakkında bilgi aldılar.

Beş yıldız konforundaki gemilerde Çocuklu aileler ve yetişkin misafirler için ; Su ve macera parkı iç ve dış kabin alternatifleriyle Konaklama seçenekleri ,Ünlü şeflerin misafirlere sunacakları gastronomik deneyimler ile ağırlayacakları Lüx Restauranlar, SPA, fıtness, açık-kapalı yüzme havuzları , Dünyaca ünlü dans ve müzik gruplarının yer aldığı Showlar , Casinosu ile adeta yüzen eğlence şehrinde seyahat etmenin keyfi Bursa’lıların beğenisine sunulmuştur.

Öte yandan etkinlikte gerçekleştirilen sürpriz hediye çekilişinde ; Karayipler Cruise tatili ,Nehir gezisi, Yunan Adaları Cruise tatili, Alaska Cruise tatili ve PLAZATUR’dan Avrupa Uçak biletleri yapılan çekiliş sonrası şanslı misafirlere takdim edildi.

Editör: Harun Kot