Üçüncü kez siyasi parti turuna çıkan DEM Parti heyeti, bugün AK Parti heyeti ile bir araya geldi.

DEM Parti heyetinden görüşmeye Tuncer Bakırhan, Tülay Hatimoğulları, Sezai Temelli ve Gülüstan Kılıç Koçyiğit katıldı.

AK Parti heyetinde ise görüşemeye Ömer Çelik, Efkan Ala, Abdullah Güler ve Özlem Zengin katıldı.

Özgür Özel'den 'ara zam' çıkışı Özgür Özel'den 'ara zam' çıkışı

Görüşmede, komisyon kurulması dahil olmak üzere tüm başlıkların ele alındığı ve detaylı bir açıklama yapılacağı ifade edildi.

Görüşme sonrası Abdullah Güler, “Son gelişmelerle ilgili olarak siyasi partilere ziyaretler gerçekleştirdiler. Çok samimi ve dostane bir sohbet gerçekleştirdik. Her konu başlığında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Detaylı açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağız” dedi.

Başkan Vekili Efkan Ala ise sürece ilişkin görüşmeler yapıldığını, Terörsüz Türkiye sonucuna ulaşmak için herkesin çaba gösterdiğini ve değerlendirmelerin yapıldığını dile getirdi.