Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Sındırgı’da meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Vali Ustaoğlu, deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtti.
Deprem sonrasında yapılan incelemelerde, daha önce ağır hasarlı olduğu tespit edilip boşaltılan 3 binanın yıkıldığı bildirildi. Vali Ustaoğlu, “Öncelikli olarak tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 6.1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle burada bir bina yıkılmış durumda ama herhangi bir can kaybı yok. Bunun dışında daha önce ağır hasarlı ve boşaltılmış 3 binamız yıkıldı. Şu an köylerimizde tarama faaliyetlerimiz devam ediyor. İnşallah şu ana kadar herhangi bir can kaybı ve yıkılan başka bina söz konusu değil” dedi.

Vali Ustaoğlu, ekiplerin sahadaki çalışmalarını sürdürdüğünü ve ilerleyen saatlerde daha detaylı bilgi paylaşılacağını ifade etti.




