Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve ARSİYAD üyesi Salim Usta’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Yaz Şenliği etkinliğine ARSİYAD üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Başkan Gürsel Durmuş, “ARSİYAD olarak farklılıklarımızı değer kabul ediyor, gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Yeni üyelerinin katılımıyla her geçen gün büyüyen ARSİYAD, Genel Kurul sonrası kurumsallaşma yönündeki adımlarını belirlemiş ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm organlarımızın çalışma prensipleri oluşturuldu. Artık daha emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Burada biz sadece yönetimin değil, üyelerimizin de çalışmalara katılmalarını arzu ediyoruz” dedi.

Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salim Usta da ARSİYAD Başkanı Durmuş’un kendisine verdiği teşekkür plaketinden sonra duygularını paylaşırken, hemşerilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Daha sonra kısa bir selamlama konuşması yapan ARSİYAD Danışma Kurulu Başkanı Bahadır Manasoğlu da, Dernek olarak güçlü bir birliktelik içinde bulunduklarını, bu beraberliğin devamlılığı ile gelecekte yeni yeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Artvin Döneri ikramı ile devam eden ARSİYAD’ın Yaz Şenliğinde üyeler canlı müzik ve horon eşliğinde eğlendiler.