Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları,  Zabıta Haftası nedeniyle Nilüfer Belediyesi Bisikletli Zabıta Ekibi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Bizim Ev eğitmenleri ile İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz de yer aldı. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 195. yılını kutlayan Bizim Ev katılımcıları, zabıta ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak çalışmalar yürüttüğünü dile getiren Bizim Ev katılımcıları, bu çalışmalar için de teşekkür etti. Ziyaret için teşekkür eden Nilüfer Belediyesi Bisikletli Zabıta ekipleri  de, sorumlulukları arasında  yaya, engelli ve bisiklet yollarına yapılan işgalleri önlemenin de olduğunu belirttiler.

Bu konuda titizlikle çalıştıklarını ifade eden ekipler, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak ve bu konuda farkındalık yaratacak çalışmaları birlikte yürütmeye devam edeceklerini ifade etti. Engelli bireylerin talep ve önerilerini de dinleyen zabıta ekipleri, fikir alışverişinde de bulundu. 

Ziyaretin sonunda engelli bireyler, Bizim Ev’de gerçekleştirilen atölyede kendi elleriyle hazırladıkları Türk Bayrağı tablosunu zabıta ekibine armağan etti. Bizim Ev katılımcısı Akif Yurtsever de, kendi yazdığı “Köyüme Hasret” adlı öykü ve şiir kitabını Nilüfer Belediyesi Bisikletli Zabıta Ekibi’ne hediye etti.