Yeşilova Holding’in otomotiv kanadını temsil ederek ana sanayinin başarılı tedarikçisi olan Canel Otomotiv üretimine hız kesmeden devam ediyor. Ford’un elektrikli transit aracında kullanılan şarj ünitesi taşıyıcı parçasını yeni fabrikalarında ürettiklerini aktaran Canel Otomotiv Genel Müdürü Umut Özdeş “Canel Otomotiv olarak güvenilir bir tedarikçi olmanın yanı sıra müşteri memnuniyetini ön planda tutan yapımız ve kaliteli ürün anlayışımızla ana sanayinin çözüm ortağı olarak hareket ediyoruz. Son birkaç aydır da ortaya koyduğumuz başarılı çalışmaları kutlamalarla taçlandırarak motivasyonumuzu artırıyoruz. Bugün de burada Ford Megabrace projemiz için bir araya geldik. Bu işin özelinde tüm ekip arkadaşlarıma emekleri ve özverileri için, Ford yönetimine de bizlere duyduğu güven ve destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİNİN STARTINI VERİYORUZ

Canel Otomotiv Hasanağa Fabrika Müdürü Erdinç Karacaoğlu 2028 yılına kadar sürmesi planlanan projede yüksek bir tempo ile çalışmaya başladıklarını ve şimdiye kadar yaklaşık 3 bin adet üretim gerçekleştirdiklerini belirterek “İki yıldır burada arkadaşlarımız hem projelerini yürüttüler hem de yeni bir düzene geçiş yaptılar. Bu gerçekten zor bir durumdu; detaylı iş takiplerini yapmaları ve Hasanağa lokasyonumuzda yeni düzenlerini kurmaları gerekiyordu. Proje ekiplerimiz, satın alma ekiplerimiz, mühendislik, üretim, hizmet kısmında görev alan arkadaşlarımızın burada büyük emekleri var. Özellikle Ford’un tedarikçisi olmak ve bu denli iddialı projelerde çalışıyor olmak gerçekten çok önemli. Bu çalışmalar gerçekten gurur verici” dedi. Karacaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “Ford’un Gölcük’teki fabrikası da yeni yıl ile birlikte Amerika’dan sonra üretimine başlıyor, dolayısıyla bizler de daha yoğun bir çalışma dönemine giriş yapıyor olacağız. Bu süreçte gecesini gündüzüne katan, yoğun emek harcayan arkadaşlarıma ve birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığımız, desteklerini esirgemeyen Ford ekibine teşekkür ediyorum.”

Canel Otomotiv Metot ve Proses Geliştirme Yöneticisi Engin Tatlı ise “Müşterimiz olan Ford’un parçalarını üretmekten büyük gurur duyuyoruz. Teknik detayları sıkı takip ederek üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ford Megabrace projemizde değerli çalışma arkadaşlarım ve yöneticilerimizle birlikte güzel bir iş ortaya çıkardık” dedi. 

Canel Otomotiv Proje Lideri Razaman Baki ise Megabrace projesinin ilk parçalarını Ovaakça lokasyonundan gönderdikleri zamana değinerek “İlk üretimlerimizi Ovaakça lokasyonumuzda gerçekleştirdik. Bugün ise hem genişleyen kadromuz hem de üretim kapasitemiz ile Hasanağa’da yer alan yeni fabrikamızda üretimlerimize devam ediyoruz. Canel Otomotiv’in ürün gamını değiştiren bir projesini devralmak büyük bir mutluluk kaynağı, destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek ifadelerini aktardı. 

Proje Lideri Anıl Kavılcıoğlu da projenin kendisi için çok önemli olduğunu ifade ederek “Megabrace projesi açıkçası bana ve Canel çalışanlarına çok şey katan bir proje oldu diyebilirim. Kendimizi geliştirerek ve daha iyi ne yapabiliriz diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnanıyorum ki ileriki dönemlerde de başarılı organizasyonlarımızda konuşmalar yapmaya devam edeceğiz”