Yeşilova Holding’in turizm kanadını temsil eden Holiday Inn Bursa City Centre’ın deneyimli şefleri tarafından hazırlanan ve Bursa’ya yeni bir tat katan Jasmine Patisserie, eşsiz lezzetleriyle mutlu anlara ortak olmaya devam ediyor. Jasmine Patisserie’nin kurucusu olan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova Bursalıların ilgisinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek “Pandemi döneminde yaptığımız fizibilite çalışmaları ile butik pastacılığa girme kararı aldık. Markamızın oluşturulma süreci hepimizin heyecan duyduğu bir andı. Bugün ise aynı heyecanı hissederek 1. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Müşterilerinden gelen yorumların olumlu yönde olduğuna değinen Yeşilova “Pastacılık kolay gibi görünse de aslında çok ince işçiliği olan bir meslek. Müşterinizin talepleri doğrultusunda hareket etmeniz şart. Onların hayal ettiklerini somutlaştırarak hem göz hem de damak zevkine hitap etmek gerçekten çok önemli. Bizler de Jasmine Patisserie olarak bunu başarıyoruz; aldığımız yorumlar da bunun bir göstergesi” açıklamalarında bulundu.

Pasta çeşitleri arasında naked harf pastaların yoğun talep gördüğünü sözlerine ekleyen Yeşilova “İncelikle hazırlanan pandispanyalarımız talep edilen harf ya da rakama uygun olarak kesiliyor ve ev yapımı tadındaki kremamız ile buluşuyor. Tamamen doğal içeriklerden oluşan pastalarımız şeflerimizin ellerinde adeta bir sanat eserine dönüşerek mutlu anlara eşlik etmek üzere hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.