Türkiye'nin pek çok yerini ziyaret ederek halkın nabzını tutan ve onlarla birebir temasta bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu defa Bursa'nın Orhangazi' ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Orhangazi’de Gazi Orhanbey Camii altı esnafını ziyaret eden Akşener, alışveriş yaptıktan sonra Cumhuriyet Alanı’na geçti. Burada hakla seslenen Meral Akşener, 21 aydır ülkenin çeşitli yerlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, "O esnaf dükkanlarında çiftçilerimizle, besicilerimizle süt üretimi yapan hayvan sahiplerimizle zengin üreticilerimizle, tencereyi nasıl kaynatacağım diye akşama düşünen kadınlarımızla, işsiz gençlerimizle, emeklilerimizle o dükkanlarda karşılaşıyoruz, herkes dertli" diye konuştu.

Ziyaret ettiği esnafların sorunlarını dinleyen ve onların yaralarına merhem olmak adına çözümlerini sıralayan Akşener, sokakta yürürken halk tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı. Kendisini görmeye gelen kalabalığa hitap eden Akşener'in konuşması sık sık 'Başbakan Akşener' sloganlarıyla kesildi