Etkinlik kapsamında gönüllü dalgıçlar tarafından deniz dibinde biriken çeşitli atıklar çıkarılarak vatandaşlara sergilendi.

Programa katılan öğrenciler, çevre bilinci ve denizlerin korunmasının önemi konusunda bilgilendirildi.

37250mtzhmjzimz5

Program, protokol üyeleri öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı.

Yürüyüşün ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı sahne alarak katılımcılara mini bir konser verdi.

37250mtzhmjzimz1

Doğanın bizlere emanet olduğu mesajını veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kevser Öztürk, “Doğa dediğimiz şey yaşamdır. Bizler hassasiyetle doğayı genç nesillere aktarmalıyız. Bu tarz programlarla duyarlılığın artmasını istiyoruz. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım'ın minik güreşçileri kürsüyü doldurdu!
Yıldırım'ın minik güreşçileri kürsüyü doldurdu!
İçeriği Görüntüle

37250mtzhmjzimz2

Doğayı korumanın herkesin görevi olduğunu söyleyen Gemlik Kaymakamı Osman Aslan Canbaba da atıkların denize dökülmemesi gerektiğini vurgulayarak, duyarlılık çağrısı yaptı.

37250mtzhmjzimz

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren de çevre kirliliğinin önlenmesi noktasında toplumun daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

37250mtzhmjzimz3

37250mtzhmjzimz4