Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Tuzlaspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam, "Biz hiçbir zaman kaos futbolu oynamıyoruz. Biz ilk 10 dakika rakibi gördük ve hızlı hücum bekledik. Yakaladık da değerlendiremedik. Sonra rakip kırmızı gördü ben de eski oyunumuza döndürdüm sistemi. Bizim oyunumuz belli seviyede. Antrenman yapamamış bir takım bu. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. Rakip kontraatak bekledi. Defans yaptı. Hızlı değişiklikler gösterdiler. Biz topa çok sahip olacağız. Ben de eleştiriyorum bazı şeyleri. Ama futbol bu. Takımda biraz enerji ve coşku düşüktü. Eleştiriler olacaktır. Çok normal.”

Sakatlığı sebebiyle son anda kadroya alınmayan Erhan Erentürk hakkında sorulan bir soruya Tekke şu cevabı verdi: “Erhan Erentürk arka adalesinde 2. derecede yırtılma riski vardı. Riske atmak istemedik. Canberk de gayet başarılı bir performans ortaya koydu.”

Samsunspor maçının 11’inde de değişikliğe giden ve Tim Matavz ile Reagy Ofosu’yu yedeğe çeken Fatih Tekke, bu konuyla ilgili olarak da, “Tim Matavz sağlık sorunları yaşadı. Ofosu da sakatlıktan çıktı. Zaten antrenman da yapamıyoruz. Eleştiriler olacaktır. Sonuçta kırmızı kart görmüş rakip… Penaltı da kaçırdık.” açıklamasında bulundu.

KAYNAK: bursaspordabugun.com