Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarında yapılan sabah antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özcan Bizati "Belirli oyun formatını oturduk. Daha da iyi olacağız. Hükmeden bir oyun planı hedefliyoruz bunun için çalışıyoruz. Üç puan almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Ortak başarıya gitmek için herkesi tribünlere takımımızı desteklemeye davet ediyorum." dedi.

Sakat oyuncularımızın oynama ihtimalleri var

"İsmail yüksekin oynama ihtimali var. İsmail Çokçalış'ın ise bir aya yakın bir iyileşme süreci daha var. Bağın iyileşmesi için en az bir aya ihtiyacı var. Erhan ise maç saatinde belli olacak. Maç saatine kadar oynayacak gibi hazırlıyoruz. "

Bireysel performanslarda durmayalım

"Bireysel performanslarda durmayalım. Oraya girecek ve onlardan daha iyini yapacak arkadaşlar oynayacak. Luka ve Zalazar Karagümrük maçında iyi oynadılar. Üzerine de koymak zorundalar. Bu tüm oyuncularımız için geçerli. Bir iki oyuncu üzerinde durmayalım. Takım performansı olarak bakmamız gerekiyor. Biz bize yakışanı oynayacağız. Önde oynamak ve baskılara devam etmek istiyoruz. Şu an sezon başı olmadığı için bunu kısa sürede oturtmak zor. Futbolcularımızın da katkılarıyla bu süreç kısalacak."

Mücadeleci bir lig

"TFF 1. Lig zaten zor bir lig. Bu yıl 10-12 takım şampiyonluğa oynuyor. Mücadele etmek zorundasınız. Oyun kaliteniz ne kadar iyi olursa olsun mücadele etmeden kimse puan alamayacak."