TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta geride kalan 12 haftada 12 puan toplayan Bursaspor bugün deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak.
Geçen hafta ligde son sırada yen alan Kırşehir FK’ya yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Yeşil Beyazlılar saat 14.00’te başlayacak mücadelede galibiyet için sahaya çıkacak.
İki takım arasında Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Adana Bölgesi hakemi Doğukan Yıldırım yönetecek.
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK
Bursaspor’da kart cezalıları Bilal Güney ve Ertuğrul Kurtuluş Kırklareli deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.
U19 Milli Takımı’nın Antalya’daki kampında bulunan Yusuf Sertkaya ve Yiğit Fidan bu maç için Kırklareli’ne gelecek ve karşılaşmada forma giydikten sonra yeniden Antalya’ya dönecek.
Deplasman yasağı kalkan Bursaspor taraftarı da tribündeki yerlerini alarak takımlarını Kırklareli’nde yalnız bırakmayacak.