Los Angeles Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan ABD, 3. dakikada Trusty'nin golüyle öne geçti. Milli takım ise 10. dakikada Arda Güler'in şık golüyle skoru eşitledi. Baskısını sürdüren Türkiye, 31. dakikada Orkun Kökçü'nün kaydettiği golle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.
İkinci yarıda ABD, 49. dakikada Berhalter'in golüyle yeniden dengeyi sağladı. Karşılaşmanın uzatma anlarında galibiyet için yüklenen milliler, 90+8. dakikada Kaan Ayhan'ın attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Turnuvaya daha önce veda etmesi kesinleşen A Milli Takım, bu sonuçla Dünya Kupası'nı 3 puanla noktaladı. ABD ise 6 puanla grubunu lider tamamlayarak son 32 turuna yükseldi. Ev sahibi ekip, eleme turunda Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek.





