Çeyrek asırdır tekstil sektörüne ve ülke ekonomisine değer katmaya devam ettiklerini ifade eden İrman, markalaşma ve büyüme hedefleri doğrultusunda mağaza yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

İrman açıklamasında, “Bodrum’da 700 metrekarelik iki katlı Mintekshome mağazamızda, havlu&bornoz koleksiyonumuz ile çeyiz setleri, gelin setleri; yatak örtüleri, özellikli yorgan grupları, banyo paspasları başta olmak üzere, ev&yaşam alanında yeni ürün gruplarımızın tamamını müşterilerimizin beğenisine sunduk,” dedi.

RAHATLIK VE ŞIKLIK BİR ARADA

Marka güvenirliğiyle ulaştıkları başarının arkasında müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen Özkan İrman, Minteks’in yeni giyim markası IRwear’ın da sezonun ruhuna uygun tasarlanan yaz koleksiyonu ile Bodrum mağazasında yer aldığını belirtti.

İrman, “Yıllardır yaşam alanlarına, teninize getirdiğimiz konforu ve kaliteyi; giyimde de farklı ve yaratıcı tasarımlarımızla buluşturmayı çok istiyorduk. IRwear ile artık rahatlığın ve şıklığın modası bir arada. Tüm Bodrum ziyaretçilerini Minteks ürünleri ve kalitesiyle tanışmaya davet ediyoruz,” dedi.