Biz bu Ülkenin topraklarına gönül vermiş ŞEHRİN SİGORTACILARIYIZ.

Sigorta Sektöründeki yıllara dayanan bilgi birikimimizi ve tecrübemizi Şehrin Sigortacısı ile taçlandırmak için yola çıktık. Sektör geçmişimiz ile sigorta alanında gerek müşterilerine gerek şubelerine en sağlıklı çözümler sunmayı amaç edindik.

Her türlü sigorta ihtiyacınızı karşılamak ve çözüm ortaklığınızı yapmak için buradayız. Şehrin Sigortacısı çok yönlü bir sigorta acentesi olması yanında, geleneksel sigortacılık ile dijitali bir arada yorumlayarak her kesimin ihtiyacına göre yanıt vermektedir.

Türkiye'nin en büyük sektörlerinden biri olan sigortacılık sektöründe, Acentelikleri, Sigorta Tekniği, Bilişim Alt Yapısı, Hasar Servisi ile her zaman yanınızdayız.

Müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik ilkesi çatısı altında, her müşterisi ile şeffaf bir anlayış içerisinde çalışmayı benimseyen şirketimiz bu bağlamda poliçeler ve teminatları konusunda en doğru yönlendirmeyi yapmaktadır.

Şehrin sigortacısı hakkındaki haberleri sizler için hazırladığımız avantajları sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

SIRADAN ACENTE OLMA ŞEHRİN SİGORTACISI OL!