Gemlik’in Kurşunlu Mahallesi’nde önceki gün etkili olan fırtına, deniz seviyesinin yükselmesine sebep olurken sahil yolunda kum ve çeşitli atıkların birikmesine yol açtı. Havanın normale dönmesinin ardından bölgedeki temizlik çalışmaları hızla başlatıldı.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahil yolunda kapsamlı bir temizlik operasyonu yürüttü. Yıkama ve süpürme araçlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda biriken kum ve atıklar temizlenerek yol eski görünümüne kavuşturuldu.


Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Şükrü Deviren, ekiplerin sahada titizlikle çalıştığını vurgulayarak temizlik işlemlerinin kısa sürede tamamlandığını söyledi. Deviren, sahil yolunun yeniden vatandaşların güvenli ve konforlu şekilde kullanımına sunulduğunu ifade etti.




