Fatma Akalp
Ayşe Alagöz
Oya Eroğlu
Ayşegül Müngen Erim
Leyla Uyar Cantürk
Gamze Çelikcan
Mesil Aysu
Asiye Pampu
Derya Demirtaş
Melek Akman
Seher Ünsal
Sumru Orak
Ebru Yıldırım
Veda Girgin Eroğlu
Dr Jasmin Karğuzoğlu
Başak Sungur Oral
Yeni Yönetim
Selda Gamzeli
Belma Şen
Günel Gençler
Gülsel Akalp
BUSADER Yeni dönem Başkanı Tülin Günbatılı
Pervin Günbatılı
Didem Şanlı
Fatma Çil
Ebru Boztekin
Elif Evke
Sudan Şahin
Şule Özen
Zerrin Özgüle
BUSADER İstanbul Şubesi Selda Gamzeli, İlknur Çınar, Oya Öztan Peker, BUSADER İstanbul Şube Başkanı Yasemin Yakut, Başak Sungur Oral, Armağan Coşkun
Esin Seymen
Sinem Uğurgün
Sema Solmaz
BUSADER de Tülin Günbatı dönemi
Ersel NALBANT/koza24.com
Kurulduğu günden itibaren hayata geçirdiği sosyal destek projeleri ile Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer almayı başaran Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSADER) 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı tamamladı. Kurucu Başkan Zerrin Özgüle, yeni dönemde görevini Tülin Günbatılı’ya devretti.
Podyumpark Davet’te düzenlenen Genel Kurul Toplantısı’na RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, BALKANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Seçil Bulcan Ürküt, BUSADER İstanbul Şube Başkanı Dr. Yasemin Yakut ve çok sayıda üye katıldı.
YENİ DÖNEMİN SLOGANI “HAYATA TUTUNUYORUZ”
Programda konuşan BUSADER’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olan Tülin Günbatılı, dernek olarak insanların hayatını güzelleştirmeye devam edeceklerini söyledi. Topluma fayda sağlamak amacıyla kurulan BUSADER’in bugüne kadar çok önemli sosyal yardım projelerine imza attığına işaret eden Tülin Günbatılı; “Yeni dönemde en büyük hedefimiz daha fazla hayırsever ile daha fazla projeyi hayata geçirmek olacak. Bu amaçla 2021-2023 sloganımızı “Hayata Tutunuyoruz” olarak belirledik. Sloganımız doğrultusunda ruh sağlığı, organ bağışı ve ilk yardım başlıkları altında çok sayıda çalışma gerçekleştireceğiz. Bizim için BUSADER demek sadece iyilik değil, birlik olmak demektir. Ben ve ekibim bu hedefle yeni dönemde daha fazla çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
SAĞLIK VE EĞİTİM DESTEKLERİ 1,5 MİLYON TL’YE ULAŞTI
Derneğin kurucu başkanı olan ve yeni dönemde Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek olan Zerrin Özgüle ise gerçekleştirdiği konuşmada 4 yıldır sağlık ve eğitim alanında çok sayıda projeye imza attıklarını vurguladı. Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılara rağmen birbirinden kıymetli işler yaptıklarını aktaran Zerrin Özgüle; “İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi başta olmak üzere COVİD-19 ile mücadele eden tüm sağlık kuruluşlarına yardım ettik. Talep edilen cihaz ve ürünleri temin ederek, çok önemli eksiklikleri gidermeyi başardık. Uzaktan eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencimize tablet temin ettik. Turna projemiz ile sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Görev süremiz içerisinde sağlık ve eğitim alanında gerçekleştirdiğimiz yardım projelerinin tutarı 1,5 milyon TL’ye ulaştı. Bu açıdan mutlu ve gururluyuz. Bizlere her zaman destek olan kıymetli üyelerimize ve işbirliği yaptığımız herkese gönülden teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Tülin Günbatılı ve yönetim kurulu üyelerinin aynı azimle çok güzel projelere imza atacağına inanıyor, başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.
Programın son kısmında yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tülin Günbatılı, Kurucu Başkan Zerrin Özgüle ve ekibine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı çiçek takdim etti.
Tülin Yenice, Türkan Elçim