İstanbul Pendik Doğu Mahallesi'nde bir otel odasında Cumartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Abdülmecit Y. ve kız arkadaşı Z.K. (38), otele giriş yaptı. Bir süre sonra Z. K., otel resepsiyonundaki görevliyi aradı ve sevgilisinin, "Kalbim sıkışıyor" dediğini söyleyerek görevliden yardım istedi. Otel çalışanları hemen yardıma koştu. Bir yandan da sağlık ekiplerine ve polise haber verdi.

ÇATIYA ÇIKIP AŞAĞIYA ATLADI

Sabah'ın haberine göre, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Abdülmecit Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Abdülmecit Y.'nin öldüğünü duyan Z. K., odadan koşarak çatıya çıktı ve bir anda kendini boşluğa bıraktı.

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ

Oteldeki sağlık ekibi hemen Z. K.'nin düştüğü yere giderek müdahale etti. Hayatta olduğu belirlenen Z. K., hemen olay yerinde gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Öte yandan vücudunda darp, ateşli ya da kesici alet izi olmayan ve kalp krizinden öldüğü değerlendirilen Abdülmecit Y.'nin cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Z. K.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.