Ersel NALBANT/koza24.com
Şarkılarıyla büyüleyen Tilbe, sempatik tavırları ve dinleyicileriyle kurduğu diyaloglarla da gönüllere dokundu.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde, ünlü sanatçının hayranları, alanı saatler öncesinden doldurdu. Bilet bulamayan Bursalılar da, tiyatro sahnesinin dışındaki alanlarda yerini alarak, yoğun kalabalık oluşturdu. Yıldız Tilbe'nin sahneye çıkışı ile birlikte alanda coşku da tavan yaptı.

'Delikanlım' adlı şarkısıyla Bursalıları selamlayan ünlü sanatçı, geçmişten günümüze dillerden düşmeyen şarkılarını dinleyicileri ile birlikte seslendirdi.

Sahnedeki enerjisi ve dansları ile birlikte, hayranlarıyla da kurduğu bağ ile gönüllere dokunan Yıldız Tilbe, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Repertuvarının ilk bölümlerinde düşük tempolu şarkılarına yer veren ünlü sanatçı, 'Vazgeçtim' ve 'Aşk Laftan Anlamaz Ki' adlı şarkıları ile dinleyicilerine hüzünlü anlar yaşatttı.

Konserin ilerleyen bölümlerinde coşkuyu da artıran Tilbe, 'Kim Bu Gözlerindeki Yabancı' şarkısını alanı dolduran binlerce Bursalı ile söyledi. 'Kandıramazsın Beni' ve 'Haberin Olsun' adlı şarkılarıyla coşku daha da yükselirken, bir ara ünlü sanatçı kapıları da açtırarak dışarıda kalan hayranlarının kendisini görmesini sağladı.