Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız hayranlarının aylardır merakla beklediği sır sonunda açığa çıktı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 12'nci bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Muzo, Nalan ve Sedat'ı gözetleyen Feride'yi yakalar. Feride'nin aklı ise kızındadır. Öte yandan Nalan aile içerisinde zor bir durumda kalır.

Ne yapacağını bilemeyen Nalan annesini arar. Ancak Feride'den hiç ummadığı bir söz duyacaktır. Cana ve Sedat'ı yakalayan Feride, Sedat'ın üstüne yürür. Öte yandan evde de işler sarpa sarmaktadır. 

Rafet Nalan'ın üzerine giderken araya Muzo girer. Muzo'ya bağıran Rafet ise karısından sert bir tepki alır. Tüm bunlara Rafet'in kalbi dayanamaz. Rafet'e ne olacak?

Buna daha fazla dayanamayan Gülcihan ise; "Rafet. Eğer bu koskoca evde yalnız ölmek istemiyorsan benim çocuklarımdan uzak duracaksın" diyerek ilk kez sesini yükseltiyor.

Yaşadıklarını kaldıramayan Rafet Koroğlu ise otelde fenalaşırken; yardımına geçtiğimiz haftalarda da Nalan'a Cana'nın hediye ettiği bilekliği bulan Hayri yetişiyor.

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri ortaya çıkıyor.

Dizide Hayri karakterine yakışıklı oyuncu Cihangir Ceyhan hayat verecek.