Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ekranların ve sahnelerin başarılı ismi Defne Samyeli, sahne kostümüyle beğeni topladı.

Fit haliyle dikkat çekmeyi başaran sanatçı, siyah transparan pantolonu ile verdiği pozları 876 bin takipçisi olan sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Samyeli'nin siyah kalp emojileri koyarak "dün geceki sahne kıyafetim" notuyla paylaştığı fotoğraflarına kısa sürede 23 binden fazla beğeni geldi.

Öte yandan Bodrum'da sahne aldıktan sonra rotayı İstanbul'a çeviren ve sonrada da korona testi pozitif çıkan Defne Samyeli, iyileşir iyileşmez Kuruçeşme'deki bir mekanda sevenleri ile bir araya gelmişti.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, hasta olduğu sürece anlatış "Zor günler geçirdim. Ateşler içinde kaldım ama şimdi iyiyim sahneleri özlemiştim geri geldim" şeklinde konuşmuştu.

Açık yeşil mini bir elbise giymeyi tercih eden, iki çocuk annesi Defne Samyeli; düzgün fiziği ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakmıştı.