Final yapan 'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Akşın Koçovalı' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran, 'Masumiyet'te sergilediği performansla da dikkat çekmişti.
Geçtiğimiz mayıs ayında sona eren 'Masumiyet' dizisindeki rol arkadaşı ile aşk yaşayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Serkay Tütüncü ile yollarını ayırdı.

Şimdilerde tv8'de ekranlara gelen 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Süveyda' karakterini canlandıran oyuncu, geçmiş yıllara ait bir fotoğrafla konuşuluyor.25 yaşındaki İlayda Alişan'ın sosyal medyada gündem olan yıllar öncesine ait bir fotoğrafı, 'estetik' iddialarını da beraberinde getirdi.

İŞTE O FOTOĞRAF

Bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını ve yüzünün değiştiğini savundu. Çok sayıda kullanıcı ise Alişan'ın güzelliğine vurgu yapıp, hiç değişmediğini belirtti.

Instagram'da 2.5 milyon takipçisi bulunan ve sosyal medyayı aktif şekilde kullanan İlayda Alişan, her paylaşımı ile sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum alıyor.

"NEDEN BİTTİĞİNİ SÖYLEYEMEM"

Yaz başında başlayan aşkları çokça konuşulan Serkay Tütüncü-İlayda Alişan çiftinin ilişkisi geçtiğimiz ağustos ayında sona erdi. Sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakan ikili, tüm aşk dolu fotoğraflarını sildi.

Ayrılık sonrası Nişantaşı'nda objektiflere takılan güzel oyuncu, "Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum" açıklamasını yaptı.

AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan İlayda Alişan yaptığı açıklamada, "Eski hali diye paylaştıgınız fotograflarda 15 yaşlarındayım şimdiyse 25. Büyüyorum ve buna şahit oluyorsunuz meslegimden ötürü. Yüzümde dudak dolgusundan başka estetiğim yok. Olsa da sizi ilgilendirir mi? Sanmam.Kadınları kalıba sokmaktan vazgeçeceğiniz bir gün dilerim. Sevgiler." ifadelerini kullandı.

 Kaynak: Milliyet