Nişantaşı'ndaki ünlü bir çanta markasının mağazasında objektiflere yansıyan Nebahat Çehre, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

"KIZMADIM, ŞAŞIRDIM" 

Usta oyuncu, yıllar sonra kendisiyle evlenmek istediğini açıklayan Aydemir Akbaş'ın bu sözlerine kızmadığını ancak şaşırdığını söyledi.

"KÖTÜ BİR NİYETİ YOK" 

Eşi Yılmaz Güney ve Akbaş'ın çok eski dost olduklarını anlatıp bu açıklamayı 'şansızlık' olarak değerlendiren Çehre, "O çok şanssız bir açıklama aslında kötü bir niyeti yok, çünkü biz Yılmaz Güney'in sağ koluyduk, ailecek görüştüğümüz bir insan" dedi.

77 yaşındaki Çehre, sözlerine; "Onore edip iltifat ettikten sonra arkasından onu söylemesi şanssızlık olmuş. Galatasaray Lisesi mezunu çok iyi bir ailenin çocuğudur. Son zamanlarda böyle şeyler oluyor herhalde" şeklinde devam etti.

"65'Lİ YILLARDAN TANIŞIYORUZ" 

Yıldızı isim, "Tabii ben ona kırılmam çünkü herkes anladı ne demek istediğini. Aramadım ama belki o arayacak kırgınlık yok. Biz Yılmaz'la evli iken o da Beyhan ile evliydi çok sevdiğim insanlar. 65'li yıllardan tanışıyoruz resimlerde hepimiz tıfılız" diye konuştu.

NE OLMUŞTU? 

Birkaç gün önce Akşam'dan Yasemin İlan'ın sorularını cevaplayan Aydemir Akbaş, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" demiş ve bu sözler gündem olmuştu.

Akbaş, sözlerine; "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır. Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'in kalitesine ulaşmak zordur" diye devam etmişti.

'GÜNEŞTE BEKLEYEMEM' TEPKİSİ 

Nebahat Çehre ayrıca alışverişe geldiği mağazanın kapısındaki güvenlik görevlisine kendisini kapıda beklettiği için kızdığını anlattı.

Oyuncu, "Bunlar şimdi bir prensip koymuşlar içeride müşteri varsa diğerini kapıda bekletiyorlar. Ben de 'Güneşte bekleyemem, gidin müdürü çağırın' dedim. Hemen geldi özür diledi ve buyur ettiler" dedi.

KAYNAK: SEÇKİN ŞENVARDAR/ MİLLİYET