Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığını duyuran Şeyma Subaşı, 3 aydır süren Ibiza tatilinin ardından Türkiye'ye döndü.

Subaşı son olarak yangınların bulunduğu Bodrum'a bir grup arkadaşı ve sevgilisiyle tatil için uçtu. Subaşı, Bodrum'a giderken sevgilisinin kucağında poz verdi.

Subaşı, ardından da yangınlarla boğuşan Bodrum'da tekne üzerinden bu fotoğrafını yayınladı. Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar sürerken Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımları sosyal medyada tepki topladı.

"HABERİN YOK MU?"

Türkiye'nin dört bir yanında yangınlar devam ederken, Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımları için bazı kullanıcılar, "Yangınlardan haberin yok mu?" gibi yorumlar yaptı.

DENİZ AKKAYA: "Bİ ÇIK GİT MEMLEKETİMİZDEN GELDİĞİN YERE"

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkilerine bir şans daha veren Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından uçakta sevgilisinin kucağına oturup çektirdiği fotoğrafın ardından yangın felaketi ile boğuşan yerlerden olan Bodrum'da teknede çekilen pozunu paylaştı.

Manken Deniz Akkaya Şeyma Subaşı'nın paylaşımlarını hesabına taşıyarak ateş püskürdü. "Bu kızın haberi var mı memleket yanıyor" diyen Deniz Akkaya Şeyma Subaşı'na "Bi çık git memleketimizden geldiğin yere" sözleri ile tepki gösterdi.