Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız', 21 Ekim akşamı 16’ncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı dizide; Sedat ve Cana, yasak aşklarının ortaya çıkmaması için her yolu denerken; evlilik yıl dönümü davetindeki video skandalı dikkat çekti.

Dizinin son bölümünde; Alp’in Nalan ile konuşmak istemesini engelleyen Feride, ona kızını kendi getireceğini söyledi. Ardından Sedat’a her şeyi bildiğini söyleyen Feride, bu pisliği temizlemek için onlara yardım edeceğinin garantisini verdi.

Sonrasında soluğu Cana’nın yanında alan Feride, önce boğazını sıkarak kızı konusunda bir kez daha uyardı. Evliliğini kurtarmak konusunda ona yardımcı olacağını söyleyen İpekoğlu, Cana’ya kocasına yalvarması gerektiğini söyledi.

Nalan ile görüşmek için Feride Hanım’dan haber bekleyen Alp ise buluşmayı ayarladı. Bu sırada otelin otoparkında durum değerlendirmesi yapan Sedat ve Cana, Hayri’ye yakalandı. Ancak Nalan’a aşkıyla dikkat çeken Hayri, onun mutluluğu için susmayı tercih etti.

Feride'nin talimatlarına uyup Alp’le buluşmaya giden Cana, onun ayaklarına kapandı. Karısına inanmadığını söyleyen Alp ise boşanacaklarını ve gemileri yaktığını bir kez daha vurguladı. Uzaktan onları izleyen Feride, bu işi kendi halledeceğini dile getirdi. Aynı gece Cana ile Alp’in boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Tüm bunlar yaşanırken hamilelik yalanıyla başa çıkmak için uğraşan Selen, büyük aşkı Emir’in kendisini aramasıyla şoke oldu. Sedat’ın kredi işini halletmesine bozulan Selen Koroğlu, tüp bebek için de uğraşmaya başladı.


Nalan’la birlikte yeni otelin projesini çizecek olan Muzaffer, kendilerini takip eden Alp’i fark etti. Akşam evde kardeşini bu konuda uyaran Muzo, Sedat’a; Nalan’ı üzmenin bir bedeli olacağını ve yalanlarını iyi seçmesi gerektiğini söyledi.

Evliliklerinin 35’inci yıl dönümü olan Rafet ve Gülcihan çiftine, kızları büyük bir sürpriz hazırladı. Anne ve babası için bir davet organize eden Selen, herkesi bir araya getirdi.

Bu sırada Alp’le konuşmaya giden Feride, ona inat etmeyi bırakmasını öğütledi ve evindeki bakıcıyı taciz ettiği videoyu önüne çıkararak; böyle bir adama çocuklarının velayetinin verilmeyeceğini söyledi.

Davette Rafet ve Cavit arasında gerilim artarken; Cana Yalçın da basın mensuplarına boşanma haberlerinin yalan olduğunu duyurdu. Feride’nin sözlerine kulak veren Alp ise sarhoş bir halde davete katıldı. Yalçın çiftinin mutluluk pozları verdiği anda skandal video patladı.

Rafet ve Gülcihan için hazırlanan videoyu görmeyi bekleyen davetliler; Sedat ve Cana’nın otoparkta yakınlaştığı anları izledi. Tam video başlarken tuvalete giden Nalan ise içeri geri döndüğünde kafasını videoya çevirdi.


Yasak aşkın belgelendiği videoyu kimin yayınladığı ise merak konusu oldu.

Camdaki Kız son bölümdeki bir sahnede; Cavit’in telefonunda bu videoyu görmesi okları ona çevirirken; bazıları Selen’in yönetim kurulu için bu hamleyi yaptığını işaret etti. Bir diğer tahmin edilen isim ise intikam ateşiyle yanıp tutuşan Alp oldu. Sedat ile Cana'nın aşklarının ifşa videosu sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYAYA DA DAMGA VURDU

İşte Camdaki Kız son bölüm için yapılan yorumlardan bazıları... 

"Bu hikayede yanan Nalan oldu", "Selen intikam alıyor bence", "Cavit veya Alp yaptı", "Videoyu Selen çekti ve koydu", "Bombanın pimini çekip bıraktılar", "Acaba video kimin işi? Alp veya Cavit?", "Bu işi Feride bile temizleyemez", "Alp yapmadıysa partiye neden geldi?"