Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun cumartesi günü gerçekleştirdiği Van gezisi sırasında asansör kazası yaşadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada kaza sonrası doktorların tavsiyesi ile Davutoğlu'nun programlarını ertelediği ve istirahate çekildiği ifade edildi.

MERSİN VE AMASYA ZİYARETLERİ İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Gelecek Partisi Basın Müşaviri Ufuk Karcı tarafından yapılan açıklamaya göre, "Genel Başkanımız Van'da cumartesi günü akşam planlanmış bir radyo mülakatına giderken binanın asansöründe bir kaza yaşanmış, Sayın Genel Başkanımızın içinde bulunduğu asansör hareket ettikten sonra bir kat aşağıya düşmüştür. Daha sonra yapılan tetkikler neticesinde doktorlarımız kendilerine istirahat tavsiyesinde bulunmuşlardır. Bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretleri ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerini kullandı.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Karcı, "Sayın Genel Başkanımızın şu anki sağlık durumu iyi olup en kısa süre içinde tüm programlarına kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR UCUZ ATLATTIK"

Öte yandan yerel Van Havadis gazetesine konuşan Davutoğlu, "Çok şükür olayı ucuz atlattık. Böylesi bir kazayı ufak tefek hasarlarla atlattığımız için Allah'a şükür ediyoruz. Radyo ve Televizyon programından sonra doktora gittik, iğne falan yapıldı. Doktorlar bana ayaklarımı sürekli hareket halinde bulundurmam gerektiğini söylediler. Oturmamın gerektiği yerde 20 dakikada bir ayağa kalkarak ayaklarımı hareket ettirmem gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, bir hafta içinde sağlığıma kavuşabileceğimi ifade ettiler. Bizimle en iyi şekilde ilgilenen ve büyük bir ilgi gösteren tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAYNAK: VAN HAVADİS