Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yardımcı antrenör Volkan Demirel, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Koç, Volkan Demirel'in kulüpten ayrıldığını açıkladı.

VOLKAN DEMİREL, FENERBAHÇE'DEN AYRILDI

Ali Koç, Volkan Demirel'in ayrılığını şu ifadelerle duyurdu:

Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkan'dır Fenerbahçe. Bu sözleriyle Fenerbahçe taraftarının gömnülden sahiplendiği, burada efsaneleşmiş, Kartalspor'dan geldikten sonra başka hiçbir formayı giymemiş, Çubuklu'yla özdeşleşmiş, formanın hakkını hep vermiş, Fenerbahçe tarihinin bana göre en önemli kalecisi olarak tarihe geçmiştir. Volkan Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın kalesini yıllarca korumuş. Kariyeri boyunca 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 3 de Süpee rKupa şampiyonluğu yaşamış her oyuncuya nasip olmayacak istatistiklerle futbolculuk kariyerini tamamlamıştır. Futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra hocalık kariyerine de ilk adımlarını teknik direktörlük altyapısını geliştirmek için yardımcılık görevini üstlendi.

Volkan'la görüştük, hocamız Pereira ile görüştük. Hocamız, ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemesine rağmen Volkan Demirel, 20 yıllık evi olan Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini bize iletti. Biz bu düşüncesini saygıyla karşıladık. Ben biraz pres yaptım, iyi bir kadromuz var, bunların yanında tecrübe kazan, görevdeyken fırsat gelirse gidersin dedim ama o kendine has bir şekilde kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söyledi.