Stefan Kuntz için TFF Riva Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Kuntz'un Sergen Yalçın hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

İşte Kuntz'un açıklamaları:

"Mart ayında elemelerdeki performans, bu işi almaya karar verdiğimde beni heyecanlandıran şey oldu. Takımın potansiyelini orada görmüş oldum. Yapacağım şey, o potansiyele tekrar nasıl ulaşabiliriz, bunu bulmak.

"4 TANE İSİM ÜZERİNE ODAKLANDIK"

U-21 Takımı'ndaki yardımcım bilimsel konularda çok tecrübeliydi. Burada öyle bir şeye ihtiyacımız yok. Onun yerine Türkçe konuşan bir antrenörü tercih edeceğiz. 4 tane isim üzerinde odaklanıyoruz.

"ONA SAYGI DUYUYORUM"

O zamanki kaptanım Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet. Onları hatırlıyorum, Sergen'i görünce kahkahalar attım. Kenarda onu teknik direktör olarak görünce. Şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Hocalığında en üstün değerinin disiplin olduğunu duydum. Oysa oyunculuk döneminde Sergen disiplinle ilgisiz bir oyuncuydu. Bu yüzden güldüm.

"TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİM"

Kesinlikle Türkçe öğreneceğim. Kulüpler ve kulüp temsilcileri ile görüşeceğim. Bu noktada Hamit Altıntop bana yardımcı olacaktır."

"ARTIK KIZIYORUM"

Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın programında geçmişiyle ilgili konuşanlara sert çıkmıştı. Yalçın, "Gençken yaptığım şeyleri ortaya atmalarından bıktım. Herkesin gözü önündeydi. Kumar da oynadım, az çalıştım. Ama ben 50 yaşında bir hocayım artık. Bunların gündeme getirilmesinden rahatsızım" demişti.