Çözüm sürecine ilişkin kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu ilk toplantısını 5 Ağustos’ta, ikinci toplantısını 8 Ağustos’ta, üçüncü toplantısını da 12 Ağustos’ta gerçekleştirdi.

Komisyonun bugünkü dördüncü toplantısına şehit aileleri ve gaziler davet edildi.

Komisyon toplantısının birinci oturumunda ayrıca; Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı temsilcileri, ikinci oturumunda ise Diyarbakır Anneleri dinlenecek.

İşte en yoksul ve en zengin ilçeler!
İşte en yoksul ve en zengin ilçeler!
İçeriği Görüntüle

Gözler bir kez daha Meclis'e çevrilirken TBMM önünde, 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetlerin simgesi haline gelen 'Beyaz Toros' marka bir araç ateşe verildi.

Olayın failinin akli dengesinin yerinde olmadığını iddia edildi. Olaya karışan kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü araç yakma eyleminin M.E.F. adlı kişi tarafından yapıldığını bildirdi.

Emniyet, Mersin'de ikamet eden şüphelinin psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğu ve çok sayıda suç kaydı olduğunu duyurdu.

Şüpheli gözaltına alınırken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Nefes.com.tr