
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, daha önce Mehmet Akif Ersoy'un tutuklandığı dosya üzerinden uyuşturucu suçlarına ilişkin incelemeler devam ediyor. Soruşturma; kullanmak amacıyla uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme ya da bulundurma ile uyuşturucu madde kullanımına yer ve imkân sağlama suçlarını kapsıyor.

Bu çerçevede, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Habertürk'ün eski Genel Müdürü Veyis Ateş ile sosyal medya fenomeni Taner Çağlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Veyis Ateş'in ikametinde, Taner Çağlı'nın ise Viyana'ya gitmek üzereyken havalimanında yakalandığı belirtildi. Şüpheliler hakkında başlatılan adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.




