Veronica, #12 etiketi ile bir video paylaştı ve "Adil olmayan kurallar bitmeli" notunu düştü.

Veronica 1998 yılında ortaokul öğrencisiyken hamile kalıp şu an 21 yaşında olan kızı Victoria'yı dünyaya getirdi.

Daha sonra sırasıyla Andrew (16), Adam (15), Mara (13), Dash (12), Darla (10), Marvelous (8), Martalya (6), Amelia 4, Delilah 3, ve 1 yaşındaki Donovan'ı doğurdu.

Veronica, ilk iki çocuğunun babası ile evlendikten sonra boşandı. Daha sonra 37 yaşındaki Marty isimli bir adamla evlenip 7 çocuk yaptı.

Evlilik ve çocuk yapmanın kariyer yapma açısından kendisine engel olmadığını söyleyen Veronica, liseyi onur derecesi ile bitirdiğini, hamileliği sırasında hastalandığını ve iki böbreğini kaybettiğini söyledi.

Ancak Veronica buna rağmen en az 17 çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Takipçileri Veronica'yı tebrik yağmuruna tuttu.

Öte yandan Özel hayatını sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşan Merritt, çocuklarının karıştırmamak için hepsinin bir rengi olduğunu söyledi. Bu renk kodlama sisteminin çocukların kıyafetlerinden odalarına kadar her şeyde hakim olduğunu ifade etti.

Power Rangers ve Ninja Turtles çizgi filmlerini izleyerek büyüdüğünden bahseden Merritt, "Karakterler he zaman renk kodludur. Bu durum hayatımızı kolaylaştırıyor" dedi.