Birçok insan, sadık doğaları, oyunculuğu nedeniyle köpekleri sever. Austin Teksas'tan Jenna Philips'in ise, dört ayaklı hayvan dostlarımızla daha güçlü bir bağı var.

Küçüklüğünden beri kendisini köpek gibi hissettiğini söyleyen Jenna'nın hisleri de genç kadın büyüdükçe güçlenmiş.

Jenna büyüdüğünde Chicago'da evcil hayvan rolü yapan bir grup insanla tanışacağı bir kongreye katıldı ve orada karşılaştıkları genç kadına ilham verdi.

İki yıl boyunca klinik optikçi olarak çalışan Jenna, OnlyFans adlı sitede kendisine bir profil oluşturdu. 18 ay boyunca yetişkinler için içerik üretti.

Başta sadece istediği için köpek gibi yaşayan Jenna, bunu paraya dökmüş ve köpek gibi davrandığı videolar çekip satmaya başladı.

Jenna neler mi yapıyor; top kovalıyor, yerlerde yatıp yuvarlanıyor ve mama yiyor. Kısacası bir köpeğin yaptığı ne varsa, Jenna da yapıyor.

Jenna yaşamı hakkında şunları dile getiriyor;

"Gözlükçüyken şu an kazandığımın 4'te 1'ini bile kazanmıyordum. Köpek gibi yaşamayı seviyorum, etrafta dolaşıp oyunlar oynuyorum."

"Bazı insanların benden çirkin istekleri olabiliyor, mesela gerçek bir köpek ile ilişkiye girdiğimi izlemek istiyorlar ama kabul etmiyorum."

Köpek taklidi yaparak bir yılda 1 milyon dolardan fazla kazanan Jenna, hayal ettiği hayatı yaşadığını dile getiriyor.