Brezilyalı model Flavia Tamayo, nam-ı diğer Pamela Pantera lüks bir otelde gözaltına alınıncaya kadar yalnızca ülke çapında tanınıyordu. 23 yaşındaki Miss BumBum güzelinin tutuklanmasıyla rezaletler ortalığa saçıldı.

Flavia Tamayo'yu takip eden polisler, Brezilya'nın Vitoria kentindeki lüks otelde modeli karşıladı. Gözaltına alınacağını anlayan Tamayo, kıyafetlerini çıkarıp çırılçıplak kaldı.

Polise direnen kadın, oteldeki güvenlik görevlilerinin de yardımıyla etkisiz hale getirilip kelepçelendi. Olayın görüntüleri, Brezilya medyası tarafından ekrana getirildi.

Polis yetkisi, "Kadın bir anda otel lobisinde çığlık atmaya ve debelenerek polis memurlarıyla mücadele etmeye başladı" ifadelerini kullandı.

Savcılık, "Çok yoğun bir gündemi vardı ve sabit bir adresi yoktu, tüm Brezilya'yı dolaştı. Operasyondan bir gün önce güney Florianopolis şehrindeydi" açıklamasını yaptı.

Pamela Pantera'nın fuhuş çetesi yönettiğini ve uyuşturucu servisi yaptığını açıklayan savcılık, Tamayo'nun önceleri tele kız olarak çalıştığını, daha sonra ise çete lideri olduğunu kaydetti.

Savcı Rafael Correa, yerel medya kuruluşu Globo'da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Elimizdeki bilgiler, cinsel ilişki sırasında ya da daha sorna tüketmek için uyuşturucu dolu bir paket ve fuhuş kombinasyonu oluşturduğu yönünde."

Tamayo, Temmuz 2020'de gözaltına alındıktan sonra Espirito Santo eyaletindeki hapishanede Eylül ayına kadar tutuldu ve daha sonra mahkemeye çıkarıldı.

Tam bir yıl sonra ise, geçmişte yetişkin filmlerinde de rol alan ve 'Pudra Kraliçesi' lakabıyla tanınan Tamayo'ya verilen ceza belli oldu. Brezilya medyası, mahkeme kararına geniş yer verdi.

Mahkemeye sunulan dosyada, Brezilyalı model ve suç ortaklarının aralarında kokainin de bulunduğu uyuşturucuyu temin ettiği ve sattığı belirtildi.

Zengin müşteriler, 2018 yılında kalça güzeli seçilen Tamayo'ya 500 ila 1000 Brezilya reali (Yaklaşık 100 ila 200 ABD doları) ödeme yapıyordu.

Oynadığı yetişkin filmlerinde Pamela Pantera adını kullanan kadın, zengin müşterilerine fuhuş ve uyuşturucuyu aynı anda bir paket olarak sunuyordu.

Mahkeme, Flavia Tamayo'ya uyuşturucu ve fuhuş organizasyonu yönetmekten sekiz yıl hapis cezası verdi. Karara göre, Tamayo yarı açık cezaevinde kalabilir veya temyize başvurabilir.

Brezilya polisi, Tamayo'nun satacağı uyuşturucuyu nereden temin ettiğini bulmaya çalıştı ancak mahkeme kararında bu bilgi yer almadı. Yerel medya, dava sürecinde genç kadının Instagram hesabının kapatıldığını aktarıyor.