Bursaspor'daki 2. Başkanlık görevinden istifa ettikten sonra,başsız kalan Hayrettin Gülgüler Başkanlığındaki Yönetiminde, 20-27 Şubat  tarihlerinde olağanüstü genel kurul almasını takiben,8 Şubat'ta sona erecek olan ara transfer sürecinde sahipsiz kalan Bursaspor'un içine düştüğü krizden nasıl kurtulacağı büyük bir merak konusu.

Transfer tahtası kapalı olduğu için,ön anlaşma yapılan 3-4 futbolcuyu kadroya katamayan Bursaspor'u TFF 1.Ligin ikinci yarısında zor günler bekliyor.

 Kurtuluş meşalesi yakarak,Bursaspor'u yeniden ayağa kaldırmak üzere yola çıkan ancak,üzerindeki baskı neticesinde istifa kararı aldığını dile getiren, Adanur'un; "Hatalar yaptık,istifa etmek istemedim,bir yere de kaçmadım.İzin verin geri geleyim,tahtayı açalım.Teknik Heyetin istediği futbolcuları alalım.Takımı hakettiği yere çıkaralım." şeklindeki açıklaması,gündemi bir anda değiştirdi.

 Vicdanı bir sorumlulukla,yeniden Bursaspor'da görev alma isteğini dile getiren Adanur'un talebi, Bursaspor Camiası içinde nasıl bir karşılık bulacak?

Bekleyelim,görelim.